Φιστίκι αράπικο ψημένο αλμυρό Αργεντινής
Βότανα - Μπαχαρικά - Ξηροί καρποί
Υπάρχουν 106 προϊόντα.
Φιστίκι αράπικο ψημένο Αργεντινής
Φιστίκι αράπικο ψημένο Αργεντινής
Αμύγδαλο ωμό Ελληνικό
Αμύγδαλο ψημένο ανάλατο Ελληνικό
Αμύγδαλο ψημένο με αλάτι Ελληνικό
Αμύγδαλο λευκό Ελληνικό
Αμύγδαλο Φιλέ Ελληνικό
Φιστίκι ψημένο επικαλυμμένο με γεύση πάπρικα.
Ανάμεικτα αλμυρά σνακ όπως επικαλυμμένο φιστίκι , καλαμπόκι ,
φιστίκι ψημένο ,
μπιζέλι και πικάντικα σνακ με γεύση γαρίδας.
Τραγανές νιφάδες καλαμποκιού με αλάτι και μπαχαρικά
Πικάντικα κράκερς με άρωμα γαρίδας και πλούσια γεύση .
Πικάντικα κράκερς με ρύζι και μπαχαρικά
Η καψαϊκίνη είναι υπεύθυνη για την καυτερή της γεύση, ενώ η ελαιορρητίνη χρησιμοποιείται ως χρωστική σε διάφορα τρόφιμα (μεταξύ αυτών και τα λουκάνικα).
Η πάπρικα είναι ζωηρόχρωμη κόκκινη σκόνη που παρασκευάζεται από τους καρπούς συγκεκριμένων ποικιλιών πιπεριάς , χρησιμοποιείται δε ευρέως ως μπαχαρικό.. Η πάπρικα περιέχει σάκχαρο και είναι πλουσιότερη σε βιταμίνη C σε σχέση με τα εσπεριδοειδή.
Η καπνιστή πάπρικα είναι ζωηρόχρωμη κόκκινη σκόνη που παρασκευάζεται από τους καρπούς συγκεκριμένων ποικιλιών πιπεριάς ,και μας δίνει αυτή την χαρακτηριστική γεύση του καπνιστού.
Το κόκκινο πιπέρι καυτερό ή Πιπέρι Καγιέν είναι το γνωστό τσίλι, αλεσμένη καυτερή πιπεριά σε σκόνη.
Το μαύρο πιπέρι χρησιμοποιείται ευρέως στην μαγειρική . Είναι το δημοφιλέστερο από τα κοινά μπαχαρικά ανά τον κόσμο, είναι ο βασιλιάς των μπαχαρικών. Αυτό οφείλεται στην πλούσια γεύση του και στο έντονο άρωμα του.
Το μαύρο πιπέρι χρησιμοποιείται ευρέως στην μαγειρική . Είναι το δημοφιλέστερο από τα κοινά μπαχαρικά ανά τον κόσμο, είναι ο βασιλιάς των μπαχαρικών. Αυτό οφείλεται στην πλούσια γεύση του και στο έντονο άρωμα του.
Το πράσινο πιπέρι
Στη μαγειρική χρησιμοποιείται κυρίως για σάλτσες , τα ψάρια , τα κρέατα και τα πουλερικά .
Το λευκό πιπέρι έχει πιο ήπια γεύση από αυτή του μαύρου πιπεριού. Όπως και το μαύρο πιπέρι έτσι και το λευκό πιπέρι συνδυάζεται σχεδόν με όλα τα μπαχαρικά αλλά και τα βότανα
Το ροζ πιπέρι είναι λιγότερο καυτερό από άλλα είδη πιπεριών και αναδύει γλυκά αρώματα.
Μπορείνα χρησιμοποιηθεί σε ψάρια, ριζότο, λευκά κρέατα, σαλάτες αλλά και στη
ζαχαροπλαστική.
Χρησιμοποιείται πολύ στις κουζίνες της Μακεδονίας και της Θράκης αντί για το μαύρο πιπέρι.
Ταιριάζει σε πικάντικες σάλτσες , τας κεμπάπ , χοιρινό με λάχανο και δίνει μία ιδιαίτερα πικάντικη γεύση.
Χρησιμοποιείται πολύ στις κουζίνες της Μακεδονίας και της Θράκης αντί για το μαύρο πιπέρι.
Ταιριάζει σε πικάντικες σάλτσες , τας κεμπάπ , χοιρινό με λάχανο και δίνει μία ιδιαίτερα πικάντικη γεύση.